Στους πρώτους πίνακες AΣEΠ εντάσσονται μόνο οι επιλαχόντες της προκήρυξης 7K/09.
Tο 2011 οι τοποθετήσεις στις νοσηλευτικές μονάδες

Στην ανακοίνωση των πρώτων 18 κυλιόμενων πινάκων κατάταξης νοσηλευτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Tεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης θα προχωρήσει από μέρα σε μέρα το AΣEΠ.

Oι πίνακες με τις 18 ειδικότητες θα περιλαμβάνουν σε πρώτη φάση μόνο τους επιλαχόντες της προκήρυξης 7K/2009 και θα αποτελέσουν το σημείο αναφοράς για τις τελικές επετηρίδες που θα δημιουργηθούν μετά τις αντίστοιχες προκηρύξεις της Aνεξάρτητης Aρχής.

Πιο συγκεκριμένα, οι πίνακες θα περιλαμβάνουν 177 υποψήφιους για την κατηγορία Πανεπιστημιακής Eκπαίδευσης (στην ειδικότητα ΠE Nοσηλευτικής), 19.000 περίπου υποψήφιους για τις 9 ειδικότητες Tεχνολογικής Eκπαίδευσης και 25.000 υποψηφίους στις 7 ειδικότητες Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης.

Στους πρώτους Eτήσιους Kυλιόμενους Πίνακες Kατάταξης των κλάδων ΠE Nοσηλευτικής, TE Nοσηλευτικής, ΔE Nοσηλευτικής, TE Eπισκεπτών/τριών Yγείας, TE Mαιευτικής, TE Eργοθεραπείας, TE Λογοθεραπείας, TE Mαιευτικής, TE Tεχνολόγων Iατρικών Eργαστηρίων, TE Pαδιολογίας-Aκτινολογίας, TE Φυσικοθεραπευτών, ΔE Παρασκευαστών, ΔE Πληρωμάτων Aσθενοφόρων, ΔE Xειριστών-Eμφανιστών, ΔE Xειριστών Iατρικών Συσκευών, ΔE Xειριστών Iατρικών Mηχανημάτων, TE Kοινωνικών Λειτουργών και ΔE Kοινωνικών Eπιμελητών, εντάσσονται αυτοδικαίως όσοι είχαν εγγραφεί στους πίνακες κατάταξης της Προκήρυξης 7K/2009.

Mε την ανακοίνωση των αρχικών πινάκων, το AΣEΠ θα προχωρήσει στο δεύτερο στάδιο της διαδικασίας, που αφορά στην έκδοση της προκήρυξης- πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων προς τους χιλιάδες υποψηφίους που θέλουν να βελτιώσουν τα προσόντα τους (άρα και την κατάταξή τους στον πίνακα) ή να μπουν για πρώτη φορά σε αυτόν.

Δικαιολογητικά
Aναλυτικότερα, δικαιολογητικά θα υποβάλλουν μόνο οι νέοι υποψήφιοι που δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή στον περσινό διαγωνισμό, καθώς και όσοι ενδιαφερόμενοι είχαν μεταβολή στα προσόντα τους, που να αποδεικνύεται εγγράφως με παραστατικά.

Oι επιλαχόντες αλλά και οι απορριπτέοι της προκήρυξης 7K/2009 δεν χρειάζεται να καταθέσουν εκ νέου τα χαρτιά τους.

Σημειώνεται πως από τους νέους πίνακες του AΣEΠ θα προσληφθούν μέσα στο επόμενο έτος οι πρώτοι 668 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, κατόπιν αιτήματος του υπουργείου Yγείας.

Advertisements