Ευκαιρίες για γιατρούς και νοσηλευτές

Εκδηλώσεις για την ενημέρωση ελλήνων νοσηλευτών και γιατρών που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους σε χώρες της Ε.Ε. διοργανώνει ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με τις Υπηρεσίες EURES επτά χωρών.

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφ. Αμαλίας 8-10 Σύνταγμα) και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Capsis Hotel (Mοναστηρίου 18) από τις 10 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα.

Στις εκδηλώσεις θα παραβρεθούν εκπρόσωποι Νοσοκομείων και Σύμβουλοι EURES από Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και επιπλέον στην Θεσσαλονίκη στις 13/12/2012 και από τη Γαλλία, οι οποίοι επιθυμούν να προσλάβουν και να ενημερώσουν έλληνες νοσηλευτές και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στις παραπάνω χώρες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνούν με την κ. Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr και με την Σύμβουλο EURES, Ελένη Φουλιρά, στο gr01ea23@oaed.gr

Δείγμα θέσεων, που θα προωθηθούν και στις εκδηλώσεις, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr στο χώρο «ΕURES (ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)», και στη σελίδα «Eures Greece» στο facebook.

Advertisements